WELKOM BIJ PETSTRA’S HAKKERBAR

Petstra’s Hakkenbar, sinds 1902 de vierde generatie schoenmakers.

Topkwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Sinds 2009 gevestigd in Meppel. Bij Petstra’s Hakkenbar kunt u terecht voor schoenreparatie van topkwaliteit. Service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. De reparaties worden uitgevoerd terwijl u winkelt, u kunt uw schoenen dus gemakkelijk en snel langs brengen en weer ophalen! Wij zijn door het schoenmakersgilde goedgekeurd dus repareren wij van Bommel, van Lier, Avang en Greve op de authentieke wijze met de originele materialen.

Bij Petstra’s Hakkenbar kunt u terecht voor schoenreparatie van topkwaliteit. Service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. De reparaties worden uitgevoerd terwijl u winkelt, u kunt uw schoenen dus gemakkelijk en snel langs brengen en weer ophalen! Wij zijn door het schoenmakersgilde goedgekeurd dus repareren wij van Bommel, van Lier, Avang en Greve op de authentieke wijze met de originele materialen.

U kunt bij ons o.a. terecht voor:

Hakken en zolen vervangen
Ritsen vervangen
Schachten innemen
Hakken verlagen/verhogen (indien mogelijk)
Laarzen inkorten
Stikwerkzaamheden
Schoenen verven en poetsen
Tassenreparaties


Ook voor het aanpassen van uw schoenen d.m.v. een verhoging, afwikkelingbalk, wiggen, holtesteun, balstukken, enz. kunt u bij ons terecht. Het repareren van rijlaarzen is een specialisatie die u aan ons kunt toevertrouwen, ritsen, zolen, hakken, uit- of innemen, voering, enz. Het is allemaal mogelijk.

Kortom, u zult altijd verzekerd zijn van vakkundig advies over het onderhoud van uw schoenen en een perfecte reparatie. Naast schoenreparaties leveren wij nog vele andere services, klik in het menu voor meer informatie!